The CousCousClub
3 reviews voor The CousCousClub
3 reviews in het Nederlands
Review van Philippine W.
Amsterdam, Noord-Holland
Heel knus, authentiek tentje op de Ceintuurbaan!
Makkelijk: ze hebben 3 gerechten waaruit je kunt kiezen, dus heel overzichtelijk. Laten we eerlijk zijn, in een tijd waarin je altijd uit 26 voor- hoofd- en nagerechten kunt kiezen, vind ik het eigenlijk wel lekker. Minder keus, lekker rustig!
De cous cous is heerlijk, verse ingrediënten en de Noord-Afrikaanse kruiden (maar gelukkig ook weer niet téveel kruiden, dat kan mn blonde maagje namelijk niet aan). En mn favoriet: Merguez worstjes....
Echt een aanrader! -
Review van Berend Jan B.
Amsterdam
Sympathiek en vrolijk tentje, met een zeer eenvoudige formule en navenant vriendelijke prijzen. Je kunt kiezen uit drie soorten couscous: vegetarisch, met een paar merguezworstjes of de 'royal' , met merguez, stoofvlees en een vleesspiesje. De avond dat ik er was, hadden ze twee desserts in de aanbieding: Tarte Tatin en een soort Sachertorte. Op de achtergrond speelde de hele avond prettige tangomuziek. Met z'n tweetjes waren we 37 euro kwijt, inclusief één dessert, wijn en bier.
Klein puntje van kritiek: de groenten misten sap en smaak. Ik ben gewend dat couscousgroente met veel sap en Noord-Afrikaanse kruiden (komijn, koriander, cayenne) opgediend wordt. -
Review van Saskia F.
Amsterdam
Wow wat een lekker eten, je hebt hier drie gerechten die je kan bestellen, heel verrassend: couscous. En niet de minste couscous, alle gerechten worden gemaakt met verse en pure producten. De kok is een overtuigd slowfood aanhanger en stoomt alle gerechten. Heel betaalbaar ook. Echt een keertje langsgaan.