Tea Bar

• 8 vrienden
    • 180 reviews

5.0 sterren
    18-10-2010 1 foto

Voor de echte theeliefhebbers is er dan eindelijk een nieuw winkeltje in Amsterdam! De aroma's komen je tegemoet als je dit winkeltje binnenstapt. Allemaal bakjes waaruit je zelf de lekkerste theesoorten kan scheppen. Dit is 'losse' thee, dus zorg dat je een thee-ei of zeefje in huis hebt. Zelf vind ik de earl grey met lavendel en de groene thee tea bar geluk echt heel lekker, maar eigenlijk zou ik alles wel willen proberen! Ze maken de theesoorten zelf en daardoor zijn er soms leuke verrassingen, zoals liefdeskruiden!! Hoe romantisch wil je je kopje thee hebben?

Ze hebben hier ook allerlei thee accesoires. Denk aan theepotten, zeefjes, chocolaatjes, theemokken, enz, enz.

Zeker een aanrader voor de echt theeliefhebber, maar ook zeker de moeite waard om gewoon even rond te kijken. De geur verleid je toch wel om iets te kopen!

• Review van Ingmar V.

4.0 sterren
    23-10-2010

Een winkel als de Tea Bar lijkt op de Haarlemmerdijk heel normaal, tussen het designersnoepgoed en ambachtelijke chocolademakers.

Tea Bar is een frisse winkel, waar de onderneemster achter de kassa staat en je graag meer uitlegt over haar theeën. En die zijn er genoeg. Je kan er zelfs vrolijk op los scheppen, en bijzondere en leuke smaken lenen zich goed voor cadeaus. Neem de anti-kater mix of de pina colada thee.

De theeën overstijgen hier uiteraard het niveau van Pickwick, en ze hebben hier verassend geurende en smakende melanges. Als je net nat geregend bent op de Haarlemmer, schenken ze hier graag een kop dampende, warme thee voor je. Leuk!

• Review van evelien B.

• 15 vrienden
    • 106 reviews

Amsterdam

5.0 sterren
    6-10-2010

Nieuw in de Haarlemmerstraat: de Tea Bar. Bij deze winkel kan je niet alleen thee in alle soorten kopen, je kan er ook een kopje thee drinken, beklim dan het trapje voorin de winkel. Naast thee verkopen ze ook theekopjes, -blikken, theepotten en alles wat je nodig hebt om thee te zetten.

Een paar van mijn favorieten: de Tea Bar Deluxe-thee, met echte rozenblaadjes! Verder de andere bloementhee, ze verkopen een Japanse thee die als een bloem opengaat, vooral mooi in een glazen pot. En verschillende soorten biologische thee. Alle thee wordt los verkocht, dus niet in kant-en-klare theezakjes, dus je hebt ook een thee-ei nodig of speciale lege theezakjes die je zelf makkelijk vult.

Wat mij enorm verbaasde toen ik voor het eerst bij de Tea Bar kwam, waren de prijzen. Ik was helemaal los gegaan en had allerlei verschillende smaakjes gekozen, een eitje erbij om de thee klaar te maken en een pakje lege theezakjes, en ik was nog geen tien euro kwijt!

Verwante reviews...