Oogst sieraden
2 reviews voor Oogst sieraden
2 reviews in het Nederlands
Review van Fenne D.
Amsterdam, Noord-Holland
Totaal verrast ben ik door het cadeautje wat v/d wk onder mijn neus werd geschoven..... een speciaal voor mij ontworpen rood-gouden armband!
Het bleek dat mijn vriendje in het geniep met de meiden van Oogst de afgelopen weken heeft zitten schetsen en ontwerpen. Een niet makkelijke klus. Ik ken de eigenaar Lotte als sinds middelbare school en zij weet dat ik nogal eigengereid ben: Ik draag zelden sieraden en ik vind als snel iets truttig. "iets met leer en rood goud" zou wel stoer kunnen zijn hadden ze met z'n allen bekokstoofd. Ondanks dat de meiden van Oogst nog nooit met leer hebben gewerkt hebben ze zich erin gestort en het is geweldig mooi geworden. Stoer en toch luxe.
Niks is zo moeilijk als iets ontwerpen wat niet je eigen smaak is.
Je helemaal in te leven in die andere persoon en te bedenken wat diegene mooi vindt. En dan is het ook nog iemand die je goed kent! Ik weet dat ze er een nacht niet van heeft kunnen slapen maar het is gelukt. Ik ben ontzettend trots en draag mijn armband al de hele week. Ik heb nog nooit zo iets moois gekregen wat zo ontzettend bij mij past.
Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen in het atelier van Oogst. Alleen al omdat de meiden zo ontzettend enthousiast kunnen vertellen over hun ambacht. En als je iets speciaal wil laten maken ga dan eens met hun om de tafel zitten. Ze kunnen zich heel goed inleven en betrekken je bij het hele proces van schets tot ontwerp tot uitvoering. Ik zeg, gewoon doen! -
Review van Merijn H.
Oogst sieraden is zo'n adresje waar ik Yelp zo geschikt voor vind.... dit vind je natuurlijk alleen als je wordt getipt. Zo ook wij.
Lotte en Ellen zijn edelsmeden en ze hebben hun atelier en winkel in de Jordaan. Je kunt hun prachtige en originele sieraden hier bewonderen en kopen.
Wat ze volgens mij nog interessanter maakt is het maatwerk. Je kunt samen tot een ontwerp komen en laten maken wat jij wilt. We hebben onze trouwringen nog niet ontvangen en dus zal ik nog een review schrijven als we ze hebben gezien maar nu al vind ik ze heel leuke edelsmeden welke zeer authentieke, originele, mooie sieraden maken.