Oktober YelpAmsterdam Elite Event- Rocktober@Casablanca Muziek
8 reviews voor Oktober YelpAmsterdam Elite Event- Rocktober@Casablanca Muziek
8 reviews in het Nederlands
Review van Martine d.
Amsterdam
Jajaja! Het is al weer even geleden maar het was weer top!
Casablanca is natuurlijk een leuke nachtkroeg, maar zo vroeg n de avond is het ook leuk. Er speelde een fantastisch rockbandje! Heerlijke muziek en op het eind werd er eindelijk gedanst. De rockquiz was ook echt heel leuk, de vragen waren voor mij ook gelukkig te beantwoorden!
Ik ben op dit event er achter gekomen dat er in casablanca ook live muziek is en dit is zeker een annrader! ja yelp ederom erg bedankt! -
Review van Merijn H.
Perfecte start van het weekend!
Gezellige Yelp mensen hadden zich verzameld in een besloten Casablanca. Goede rockband, gave sax, lekkere biertjes en natuurlijk de bijbehorende schalen bitterballen maakten er een mooi feest van.
Zeker goed om te weten dat Casablanca ook echt leuke live muziek doet, we komen zeker een keer terug voor bijvoorbeeld Dulfer. -
Review van Floor R.
Wat was het gezellig! Ik dacht dat in de Casablanca alleen maar karaoke werd gezongen, maar ze hebben heel veel live optredens. Zoals ook gisteren toen ze een hele toffe rock n roll band hadden uit
genodigd: Swingen!!!
Erg leuke bar met aardig personeel (en eigenaar!) op een van de leukste stukjes van de stad. Naderhand zijn we nog een paar uur blijven hangen en hebben kunnen genieten van andermans gebrek aan zangkwaliteiten en die van onszelf ;). Karaoke hoort namelijk toch wel een beetje bjj de Casablanca.
Ook erg leuk cafe om af te huren voor een feestje trouwens! -
Review van Ellen G.
Amsterdam, Noord-Holland
Een beter begin van mijn Yelp avontuur is niet mogelijk. Mijn allereerste (ja een goed excuus is aanwezig) Yelp ervaring mag ik dan ook mee maken in het karaoke cafe Casablanca bij het Yelp Elite Event; Rocktober!
Na een enthousiast welkom, een biertje in de ene hand en een bitterbal in de andere begon de gezellige band met spelen. De knusse sfeer was gezet en het beloofd een mooie avond te worden. De avond vervolgde met een muziek quiz waarvan de winnaar er met de echte 'You Rock' trofee naar huis ging. Een klein dansje werd gewaagd en de biertjes werden nog rijkelijk getapt door de gezellige barman.
Na afloop van de Yelp borrel konden we natuurlijk niet gelijk naar huis gaan. Al snel stond Casablanca vol met vele enthousiaste internationale karaoke zangers. Elke toerist maar ook menig Amsterdammer weet deze kroeg te vinden. Er moet wel gezegd worden dat menig man hier niet nuchter naar binnen wil maar, volgens de Casablanca traditie, werd de avond ook luidkeels zingend afgesloten.
Bedankt Yelp en Casablanca! -
Review van Maarten D.
Rijswijk, Zuid-Holland
Ik vond het ook erg gezellig! Leuke Yelpers ontmoet! Ik kende Casablanca nog niet echt, maar het zag er erg gezellig uit. Het podium, wat normaal dus vooral voor karaoke wordt gebruikt, staat ideaal zodat je zowel vanaf de dansvloer als vanuit de bar zelf goed uitzicht hebt. Dat is ook erg leuk voor de live optredens.
Grappig om te zijn dat toen het besloten gedeelte afgelopen was de de deuren open gingen er gelijk een hele stoet naar binnen kwam, blijkbaar stonden er toch een hoop mensen voor de deur te wachten voordat ze naar binnen gaan.
Zeker leuk om naar een keer naar terug te gaan. Sowieso voor een live optreden en als er wat meer alcohol in het spel is misschien om ook eens zelf die microfoon te pakken ;) -
Review van Ricardo E.
Amsterdam Zuidoost, Noord-Holland
Topfeestje!
Goede band, hele gezellige sfeer en gewoon leuk georganiseerd. Dit maakt Yelp wel onderscheidend ten opzichte van andere sociale netwerken. De quiz was erg leuk. Maar bovenal het enthousiasme van de organisatoren maakte dit feestje tot een succes. Reken maar dat ik 10 december van de partij ben! -
Review van Philippine W.
Amsterdam, Noord-Holland
Echt heel erg leuk om Casablanca in een -ahum- ander daglicht te zien... Tja normaal kom ik er ook altijd wanneer het ei-gen-lijk allang tijd is geweest om naar bed toe te gaan (sorry Marco, haha) maar ik vond het heel erg gezellig en die live-band was goed!! Een markante saxofonist, goede zanger en hoppa, iedereen stond te dàààànsen.
Ga wel weer eens naar de zing ' n' swing avond (ja voor 00.00u dus). -
Review van Mark v.
De Pijp, Noord-Holland
Casablanca vaak bezocht in de late uurtjes van de dag, maar eigenlijk nog nooit rond een uur of 7! En ook dit is perfect bevallen! De live muziek was top, saxofonist ging los en de rest van de band volgde! Ga zeker vaker Live muziek luisteren in de Casablanca, al zal ik er s'nachts ook nog wel te vinden zijn. Blijft een gezellige, leuke bar voor een mooie avond. Yelp en marco bedankt voor een top event!