Fresh Health & Fitness
4 reviews voor Fresh Health & Fitness
4 reviews in het Nederlands
Review van Anne Mei P.
Amsterdam
Deze sportschool is klein, maar fijn. Bij binnenkomst kun je even chillen op de loungebanken die ze hebben staan. Je kunt een lekkere eiwit- of fruitshake drinken en een blaadje of een krant lezen. Je zit hier heel relaxt, je wordt niet weg gekeken ofzo.
Er worden bij Fresh ook lessen gegeven, van body pump tot een buikspierkwartier. Daarnaast lopen er personal trainers rond, dus mocht je niet de discipline hebben zelf te gaan en blijven trainen, is PT een optie bij Fresh. De personal trainers zijn goed opgeleid en vrij jong (fris).
De apparaten zijn nieuw en van goede kwalitiet. Het is wel een beetje klein, maar het wordt goed geventileerd en er hangt een goede sfeer.
De kleedkamer met douche en sauna is voor mannen en vrouwen gescheiden. -
Review van Martine d.
Amsterdam
Fresh is een zeer fijne sportschool. Het is een kleine sportschool maar zeer prettig. Je kan hier verschillende klasjes volgen die is voor iedereen bedoeld die lid is. Echter zorg wel dat je op tijd bent want je moet een kaartje hebben om een lesje te kunnen volgen.
Ik heb hier verschillende lessen gevold en ze worden allemaal zeer enthousiast gegeven.
Daarnaast zijn de kleedkamers zeer schoon en prettig om te douchen en om te kunnen kleden. De dames bij de receptie zijn heel erg vriendelijk.
Aan het team van Fresh ligt het niet als je er niet veel komt. -
Review van Maartje W.
Amsterdam, Noord-Holland
Al drie jaar sport ik met veel plezier bij Fresh. Het idee van een plaatselijke, gezellige sportschool is hier prima uitgevoerd. Bij Fresh geen massa-sport-hol, maar een kleine en persoonlijke accomodatie waar je perfecte begeleiding op maat kunt verwachten. De attente en vriendelijke medewerkers kennen je al gauw genoeg bij naam, en zullen terloops even informeren hoe het staat met je vorderingen. Vaak zijn zij op de hoogte van je persoonlijke doelen, en houden (in de achtergrond) een oogje op je progressie. Eens in de drie tot vijf maanden word je uitgenodig voor een nieuwe sessie met een personal trainer, waarin ze op vakkundige wijze je conditie doormeten en je nieuwe oefeningen aanraden. Ook de lessen bodypump, yoga en boksen zijn de moeite waard, je kunt hier ontdekken hoe je op allerlei verschillende manieren je lichaam & geest in goede conditie kunt houden. Een aanrader voor eenieder die een beetje kriebels krijgt van sportscholen met pompende housemuziek, grote spiegels en gladde bodybuilders. Je kunt na het sporten zelfs genieten van een heerlijke sauna, om je sessie compleet te maken. Bij Fresh is het duidelijk; we komen allemaal om lekker te sporten, en ieder mens (en lijf) is anders en verdient alle aandacht en respect. Helemaal goed!
Review van Merel L.
Midden in de Pijp zit de sportschool Fresh! Mijn vaste sportschool, dat wil zeggen, de sportschool waar ik al jaren een abonnement betaal. Niet omdat de sportschool niet goed is, in tegendeel zelfs, maar het heeft meer te maken met mijn sportieve karakter. Sinds enige tijd ben ik er weer regelmatig te vinden, en ik moet zeggen, het bevalt! Fresh is een prima sportschool. Niet al te groot, met goede begeleiding. Er is altijd een instructeur aanwezig aan wie je iets kunt vragen en die je graag verder helpt. Wanneer je binnenkomt loop je langs de receptie, er staat een grote tafel met verschillende tijdschriften en twee heerlijke banken. Ze verkopen er sappen die je na het sporten op je gemak kunt opdrinken. In de kleedkamers zit een grote douche en veel kluisjes waar je je spullen kunt opbergen. Ook heeft de sportschool een sauna. Kortom, een top sportschool die van alle gemakken is voorzien!